Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad
EDUCACIÓ

Amparo Verdú: "Tinc 87 anys i anar a estudiar valencià a l'Orosia Silvestre és per a mi una de les grans il·lusions de la meua vida"

José Payá, director del centre, Rosanna Martínez, professora de valencià, i Karelis Ruiz, altra de les alumnes, han estat en Hoy por Hoy Alcoy de Radio Alcoy explicant l'oferta educativa d'aquest centre

Amparo Verdú, José Payá, Rosanna Martínez i Karelis Ruiz, en l'estudi central de Radio Alcoy

Orosia Silvestre ens presenta una ampla oferta educativa (14/06/2024)

18:36

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1718367335850/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

Orosia Silvestre és un centre emblemàtic en la nostra ciutat. Després d'estar els últims anys ubicats còmodament a l'edifici del Viaducte, una de les seues principals bases és que aprendre no té edat. Amparo Verdú és una bona mostra d'aquest fet. Té 87 anys i des de la residència Emilio Sala va fins a Orosia Silvestre a aprendre valencià que per a ella es una llengua que hi ha que protegir com ens explica en el programa Hoy por Hoy Alcoy. Amparo ha estat acompanyada en l'estudi per altra alumna de valencià, Karelis Ruiz, un jove que porta dos anys a Alcoi i és xilena-veneçolana. Totes dos han estat acompanyades per la seua professora, Rosanna Martínez i pel director del centre, José Payá. Entre tots ens expliquen molts detalls de l'activitat que porta avant el Orosia Silvestre.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00