Vídeo

LA ESPAÑA DESPOBLADA Jóvenes emprendedores luchan por mantener vivo Artenara (Gran Canaria)

Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad
TRAGALUZ

Diana Cortés i Jorge Vañó: "Animalcoi està ja consolidat i aquest any estrenem un nou premi per al millor curt d'animació nacional"

Els directors d'aquest certamen han estat en el programa cultural de Radio Alcoy per a explicar detalls i novetats de la pròxima edició que tindrà lloc del 20 al 24 de novembre, encara que el termini per a presentar curts participants acaba el 30 de juny

Jorge Vañó i Diana Cortés en l'estudi central de Radio Alcoy

Diana Cortés i Jorge Vañó parlen sobre una nova edició d'Animalcoi que tindrà lloc al mes de novembre (21/06/2024)

15:39

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1718977774140/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

En el programa Tragaluz, que té el recolzament de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Alcoi ha tingut com a uns dels seus convidats a Diana Cortés i Jorge Vañó, els dos directors del certamen de curts d'animació 'Animalcoi', el festival internacional que després d'arriba en este 2024 a la seua quarta edició ja està totalment consolidat. Si és cert que tindrà lloc del 20 al 24 de novembre, però fins aquest 30 de juny hi haurà de termini per a presentar curts participants. Diana ja ens confirma que són més de 200 els curts presentats quan encara queden uns dies per a tancar la recollida i al temps recorden que aquest any hi haurà un nou premi al millor curt d'animació nacional. Per últim tots dos recorden la seua vinculació amb l'EASDAlcoi que aquest any compleix el seu 50 aniversari. Aquest és l'àudio del programa Tragaluz complet.

Programa cultural Tragaluz al complet del 21/06/2024

35:49

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1718993245165/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00