Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad
MEDI AMBIENT

Jordi Gutiérrez: "ACIF Alcoi porta ja 33 anys de trajectòria i estem orgullosos de ser model d'altres agrupacions de voluntaris contra incendis"

El president ha estat en el programa Hoy por Hoy Alcoy de Radio Alcoy per a fer un balanç de la nova campanya d'estiu que van presentar i ha explicat la forma de incorporar-se a formar part d'aquesta entitat

Jordi Gutiérrez, en l'estudi central de Radio Alcoy

Jordi Gutiérrez: "Estem molt contents per la trajectòria d'ACIF Alcoi després de 33 anys" (05/07/2024)

10:29

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1720188812698/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

El president d'ACIF Alcoi, Jordi Gutiérrez, ha estat en l'estudi central de Radio Alcoy per a participar en el programa Hoy por Hoy Alcoy de Radio Alcoy. Jordi porta ja 10 anys al front d'una entitat que té 33 anys de trajectòria i que ha servit d'imatge per altres agrupacions similars en la província de voluntaris contra incendis. A més han rebut nombrosos premis com a reconeixement al seu treball altruista. En l'entrevista que es troba en l'àudio adjunt, podem escoltar tot el que hem repassat amb Jordi sobre ACIF Alcoi, del passat i del present d'aquesta emblemàtica agrupació.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00