Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad
SER SALUDABLE

En Benestar Fisioterapia d'Alcoi lloguen aparells i tecnologia per seguir el tractament en casa

Adolfo Sancho explica en 'SER saludable' que deixen als pacients els dispositius per a la magnetoteràpia o el làser perquè, rere la sessió a la clínica, continuen amb l'atenció de la lesió en el domicili

SER saludable amb Adolfo Sancho, fisioterapeuta i director Benestar Fisioteràpia: lloguer de tecnología per seguir el tractament a casa

SER saludable amb Adolfo Sancho, fisioterapeuta i director Benestar Fisioteràpia: lloguer de tecnología per seguir el tractament a casa

09:11

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1720531632778/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

En Benestar Fisioterapia d'Alcoi ofereix el lloguer d'aparells i tecnologia perquè els pacients continuen el tractament a casa. Adolfo Sancho, fisioterapeuta i director de Benestar Fisioteràpia, en SER saludable ha explicat que este servei va adreçat a pacients, per exemple, que necessiten tindre com una dosi diària del tractament, amb lesions cròniques o que no poden acudir al centre. En l'entrevista, dona detalls de les tecnologies que deixen als pacients que estan atenent en Benestar Fisioterapia i que són d'un ús senzill.

Les persones interessades en ser tractades en Benestar Fisioteràpia poden demanar cita prèvia cridant al telèfon 96 633 44 38 o en aquesta pàgina web poden trobar més informació sobre els serveis que ofereixen en aquest centre situat al carrer Sant Joan Bosco, 28 d'Alcoi.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00