Opinión
La Columna

Stop al foc i altres coses

Natxo Lara, periodista

La Columna Natxo Lara (09/07/2024) "

La Columna Natxo Lara (09/07/2024) "

01:32

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1720505010706/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoy

Estimats i estimades,
Arribats a aquestes dates, I agraint Sant Jordi que l'estiu de moment no hi haja estat massa dur, només ens resta demanar la providència que tinguem uns mesos tranquils i sense massa incidents.
I és que si repassem històricament els estius dels últims anys, passa de tot. Atropellament en una revetla a les 4 de la matinada amb un guiri despistat; un xicotet huracà que tomba els altaveus de l'escenari d'una altra festeta de poble... i sobretot i per desgràcia, els incendis. Ara que tenim les serres tan boniques després de les 4 gotes que han caigut, és molt important que tot el món siga conscient del perill que porta fer una foguera o una barbacoa.
En fi, que l'estiu té aquestes coses. Anem a ser més positius i anem a pensar que tot anirà bé. La gent ballarà pasdobles a les revetles dels pobles i a les urbanitzacions, dormiren a les nits perquè refrescarà.
En anar a la platja, els madrilenys no alçaran la veu ni ens comparan amb el seu món ideal de la Meseta. Respectaran que parlem valencià... en la nostra terra.
I serem feliços deixant el mòbil a un calaix almenys durant unes hores al dia, i tornarem a tindre il·lusió per l'Alcoyano després dels successos berlanguians que ens ha tocat viure des del mes de maig. I qui sap si tornarem a guanyar l'Eurocopa, i la medalla d'or de bàsquet als jocs olímpics...
Uns pocs privilegiats tenim al davant unes setmanes de descans i de pau. Confiem en la providència i que es complisca una màxima vital que diu: No vull res, només vull que em deixen tranquil.
Bon estiu i fins al setembre!

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00