Sociedad

Bocairent llança el programa 'Piscina activa'

La iniciativa pretén ampliar l'oferta de la piscina municipal amb activitats lúdiques

Sergio Gandia, Joan Vañó i Xavi Molina en la piscina municipal

Ontinyent

La piscina municipal de Bocairent va iniciar la temporada 2024 el passat 15 de juny. Des d’aleshores, el bany lliure s’ha complementat amb l’oferta de cursos i activitats esportives. Ara, a més, l’Ajuntament amplia les propostes de la instal·lació a través de la iniciativa “Piscina activa”.

Aquesta és fruit de la col·laboració de les regidores d’Esports i d’Infància, Adolescència i Joventut. Així, durant el mes de juliol, oferirà quatre cites: la del dia 10, amb una sessió de jocs d’aigua; la del dijous 11, amb una proposta d’animació lectora de la mà de Jordi Raül Verdú; la vesprada infantil musical del 24 de juliol, i el torneig de cartes i jocs de taula del 31 de juliol.

A més, segons avança Joan Vañó, “el mes d’agost també donarà continuïtat a la proposta de ‘Piscina activa’, que ara posem en marxa”. En aquest sentit, l’edil d’Esports, afirma que “l’objectiu és que les instal·lacions tinguen el màxim d’activitat possible, per tal que siguen atractives tant per al veïnat com per als visitants”.

Vañó presentava la iniciativa juntament amb el regidor Sergio Gandia i l’alcalde, Xavi Molina. Per a Gandia, responsable d’Infància, Adolescència i Joventut, “la suma d’esforços dels dos departaments municipals permet oferir una oferta àmplia d’oci durant l’estiu”. “Hem volgut aprofitar el màxim possible la piscina i convertir-la en espai de referència de l’agenda local d’aquests mesos de calor”, afig.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00