Viernes, 19 de Agosto de 2022

Otras localidades

El tancament dels cinemes Casablanca podria no ser definitiu

La sala estava en mans de Salomón Shang i acumulava grans deutes econòmics

Els cinemes Casablanca van obrir als anys 80 i des d'aleshores se'ls considerava un dels temples del cinema independent de la ciutat comptal. Fèia anys, però, que arrossegava importants problemes econòmics i la setmana passada va tancar.

Els cinemes Casablanca, a dalt de tot de Passeig de Gràcia, van obrir les portes l'any 1980. Des dels seus orígens s'hi havia projectat sempre cinema d'autor. Feia anys, però, que la sala arrossegava importants problemes econòmics i la setmana passada, finalment, va tancar.

Actualment els cinemes casablanca estaven en mans de Salomón Shang, director i productor català més conegut per la polèmica que va aixecar a la darrera edició dels Premis Gaudí que no pas per les seves pel·lícules. A Shang, recordem, se'l va acusar de manipular, en favor seu, les votacions dels premis.

A hores d'ara Shang encara no ha donat explicacions d'aquest tancament. Fonts consultades per aquesta emisora, però, asseguren que la sala acumulava grans deutes i que els amos del local hauríen establert contacte ja amb altres propietaris de sales de barcelona per poder-la salvar.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?