Viernes, 17 de Septiembre de 2021

Otras localidades

'LA ESPAÑA VACIADA' 'LA ESPAÑA VACIADA' La Gomera acoge un foro para abordar recetas que frenen la despoblación

Acampats a la Plaça Catalunya

Un grup de joves segueix l'exemple de la Puerta del Sol de Madrid i es concentra a la Plaça Catalunya de Barcelona, seguint la crida de xarxes socials i del moviment "Democràcia Real, ja"

Acampats a la Plaça Catalunya

CADENA SER

L'acampada va comença a dos quarts d'onze de la nit i la policia no hi ha intervingut, com en el cas de Madrid. Els concentrats asseguren que estan disposats a romandre-hi indefinidament.

CADENA SER

Els joves, que van arribar a ser prop d'un centenar a començaments de la nit, han fet públic un comunicat on asseguren que faran una assemblea cada dia a les 22:30 i que conviden a "totes les persones de Barcelona, a tots els moviments socials i treballadors en lluita a fer ús de la plaça com a altaveu i punt de trobada".

També afirmen que no els treuran i que si ho fan "tornarem avui i tornarem demà".

La iniciativa compta amb l'etiqueta de Twitter #acampadabcn , amb el blog http://acampadabcn.wordpress.com/ i amb un grup de Facebook i segueix el camí marcat per Madrid i que s'està estenent a d'altres ciutats de l'Estat, com ara Bilbao, Sevilla, Saragossa, Màlaga o Granada.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?