Deportes

El Barça empata en el primer partit de la pretemporada

El primer partit de la pretemporada no va donar massa de si sense Xavi, Piqué, Pedro i Puyol, que es van quedar a casa, i amb Messi i el nou fitxatge, Alexis Sánchez, encara de vacances.

Pep Guardiola va utilitzar nombrosos jugadors del filial en el partit contra el Hadjuk Split.

Tot i jugar només amb sis futbolistes del primer equip, el joc del Barça es va reconèixer des del primer minut. De sortida, Guardiola va jugar amb Valdés, Fontàs, Thiago, Keita, Afellay i Villa. Completaven l'onze inicial els jugadors del filial Dalmau, Lobato, Armando, Jonathan dos Santos i Carmona.

Más información

El Barça va portar la iniciativa durant tota la primera part. Un xut de Villa que va anar a parar al pal va ser la millor opció pel Barça. Víctor Valdés, per la seva banda, va evitar un gol dels croates en un u contra u davant Tomasov. La jugada més espectacular va ser una acció de Thiago, prop del descans.

A la segona part, Guardiola va canviar a tot l'equip, mantenint la mateixa proporció entre jugadors de la primera plantilla i el filial. El Barça va jugar millor al futbol però va tenir menys ocasions de gol. Iniesta va dirigir les operacions i Jonathan Soriano va ser la referència en atac. Així, el Barça va tenir tres ocasions claras en el primer quart d'hora entre Jeffren i Soriano.

Amb el pas dels minuts, el partit va perdre intensitat. El Barça continuava dominant el joc però no arribava a porteria. I quan ho feia, no estava encertat.

Després de l'empat, el Barça ja pensa en els propers compromisos: dimarts i dimecres jugaran a Alemanya i el cap de setmana vinent iniciaran la gira nord-americana.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00