Ocio y cultura

El Gallo Máximo, Premi Ondas

El morning de Máxima FM, realitzat per Dani Moreno des de Ràdio Barcelona, ha estat guardonat amb l'Ondas al millor programa. D'altres premiats són Ana Rosa Quintana, Jordi Évole, El Convidat de TV3 o Emilio Gutiérrez Caba per "Gran Reserva"

El jurat dels Premis Ondas nacionals de ràdio ha indicat que "El Gallo Máximo és un programa musical que ha obert forat ràpidament entre els oients més joves per la seva fórmula fresca que ha connectat amb l'audiència". També valora "la interacció amb els oients a través de la participació telefònica, per e-mail, SMS o web, al costat de la barreja equilibrada de continguts esportius, d'humor i actualitat, que completen la millor selecció de música dance i donen com a resultat un format de ràdio musical únic en l'oferta matinal"

D'altres premiats en la categoria de ràdio són "la ràdio esportiva del cap de setmana", Jordi Basté de RAC 1 i Juan Ramon Lucas de RNE1 i "Ràdio La Pepa 182.12 de la banda de Onda Corta".

Más información

Als Ondas de televisió destaquen els premis a Ana Rosa i Jordi Évole com a millors presentadors, als Serveis Informatius de Televisió Espanyola "com a reconeixement a la seva aposta pel rigor, la pluralitat i també al lideratge d'audiència", a "11-M" de Telecinco com a millor teleserie, "El Convidat de Tv3" i Emilio Gutiérrez Caba com a millor intèrpret masculí de ficció.

El concurs "Atrapa un millón" d'Antena 3, "Frank de la Jungla" i "House"de Cuatro, "Crematorio" de Canal+, i Blanca Suárez, de la sèrie "El Barco" d'Antena 3, completen el palmarès de televisió.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00