Sociedad

Triple crim a Barcelona

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'un matrimoni i la seva néta de 16 anys al districte de l'Eixample

Els mossos busquen l'autor del triple crim que aquest divendres a la tarda ha deixat glaçats els veïns de l'entorn de la Sagrada Família de Barcelona. Un matrimoni de 80 anys i la seva néta de 16, que vivia amb ells, han aparegut morts amb múltiples ferides. El cas està sota secret de sumari i hi ha un fort hermetisme.

Más información

Una filla del matrimoni és qui ha trobat els cadàvers a mitja tarda. Els avis de 80 anys i la seva néta han estat assassinats al domicili, situat al 2n2a del número 287 del carrer Sardenya, just davant de la Sagrada Família. La noia, segons, una veïna havia estat criada pels seus avis, que feien una vida molt tranquil.la de jubilats. El veí que viu paret amb paret amb el pis de les víctimes ha explicat que la noia havia amenaçat més d'un cop als seus avis per què li donessin diners. "Havia trucat els mossos més d'un cop".

Malgrat aquestes disputes entre la jove i els seus avis, els mossos parlen de triple assassinat i de fet, segueixen buscant l'assassí. Els agents investiguen ara tot l'entorn de les víctimes per intentar esbrinar si l'homicida pot ser algú conegut de les víctimes o no.

Els mossos han estat part de la nit al pis acabant d'inspeccionar-lo i prenent declaració als veïns. També han regirat alguns contenidors i papereres de la zona a la recerca de la possible arma del crim. A més, cap a les 10 de la nit, una grua s'ha endut el vehicle de l'home de 80 anys, que tenia targeta per minusvàlids. Abans, els agents han rescatat el gosset de la víctima que estava tancat al maleter. Un veí assegura que li ha posat l'actual parella de la filla del matrimoni.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00