Sociedad

Oriol Pujol nega cap pacte estable amb el PP

Pujol defensa seguir amb la geometria variable en el que queda de legislatura, en que podria pactar temes amb Esquerra Republicana

Malgrat la bona entesa entre CiU i PP, visualitzada a Catalunya amb els pressupostos i a Madrid amb la Reforma Laboral, des de Convergència s'esforcen en agafar distància amb els populars, no volen que es visualitzi un pacte estable, d'exclusivitat, entre els dos partits, que és el que busca Alícia Sánchez Camacho en la recta final de la negociació dels comptes.

El número 2 dels nacionalistes, Oriol Pujol, ha explicat a l'Hora L de Ràdio Barcelona, que no poden quedar lligats a un partit que nega el seu projecte estrella, el pacte fiscal.

Donant per fet que aquesta setmana CiU i PP aprovaran els pressupostos al Parlament, els nacionalistes volen seguir fent gala i ús de la geometria variable el que queda de legislatura.

Más información

En aquest sentit, i amb la llei de consultes i el pacte fiscal a la cantonada, Pujol vaticina que en el futur es visualitzarà una entesa amb Esquerra.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00