Sábado, 04 de Febrero de 2023

Otras localidades

La Generalitat deixa en mans de la justicia la decisió sobre la plantació de marihuana

El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, ha assegurat que el projecte hauria d'acabar en mans de la justicia

El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre Xavier Pallarès ha assegurat que el projecte hauria d'acabar en mans de la justicia. Creu que Fiscalia té motius suficients per investigar la causa i finalment pensa que així serà. Pallarès ha afirmat que "la fiscalia té prou arguments per decidir el que cregui oportú".

La decisió de l'equip de govern de l'Ajuntament de Rasquera d'implantar un cultiu de Marihuana per tal d'eixugar el deute municipal desperta molts dubtes legals però també desperta rebuig per part d'alguns veïns del poble. Mala imatge per un costat i dinamització de l'economia per l'altre.Tot plegat acaba de començar, l'Alcalde del municipi, Bernat Pellissa, anunciava ahir que hi ha 5 empreses més interessades, no només en cultivar sinó també en produir llavors que fins ara s'importaven.

D'altra banda, el conseller d'Interior, Felip Puig, ha manifestat avui que si la iniciativa aprovada pel ple municipal de Rasquera acaba prosperant, els Mossos d'Esquadra redactaran un atestat policial i traslladaran el cas a la fiscalia. "És evident" que el projecte pot suposar un delicte per tràfic d'estupefaents, ha raonat. Per al conseller crear llocs de treball a través d'una "plantació de marihuana és molt discutible". Encara que sigui per autoconsum, "com distribuiran després la producció?", s'ha preguntat.

Divisió d'opinions entre els veïns de Rasquera sobre el projecte de plantació municipal de marihuana

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?