Ocio y cultura

La radio del futur es debat a Barcelona

Barcelona acull avui i demà Radiodays, el congrés de ràdio més important d'Europa que analitza cap a on va aquest mitjà de comunicació.

Cartell anunciador del congrés de ràdio RadiodaysRADIODAYS

Analitzar com afronta la radio la irrupció de les noves tecnologies i les xarxes socials és un dels eixos d'aquesta reunió en la que participen més de 700 professionals de diferents països europeus.

La música, l'augment de les audiències i, sobretot, apuntar cap a on va aquest mitjà de comunicació són algunes de les qüestions que s'analitzaran en aquesta edició, que se celebra per primera vegada al sud d'Europa.

El Director d'Antena de la Cadena SER, Lluis Rodríguez Pi, ha assegurat que és molt difícil dir com serà la ràdio del futur perquè "no sabem com evolucionarà, però es evident que les primeres dades ens diuen que aquest mitjà és el que menys està patint el descens en el consum".

Más información

La ràdio és un dels mitjans de comunicació més importants a Europa, tot i la crisi econòmica. De fet, el 90% de la població escolta en algun moment del dia aquest mitja. El Radiodays se celebra avui i demà al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

El director d'antena de la Cadena SER, Lluís Rodríguez Pi, destaca la importància del debat sobre el futur de la ràdio

00:28

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20120315csrcsrcul_15.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El director d'antena de la Cadena SER, Lluís Rodríguez Pi, parla del panorama que s'obre per la ràdio

00:24

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20120315csrcsrcul_16.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00