Sábado, 28 de Enero de 2023

Otras localidades

CIU anuncia una esmena a la totalitat als Pressupostos Generals de l'Estat

El secretari general de Convergència, Oriol Pujol, assegura que, tal i com estan plantejats ara, els Pressupostos no compleixen amb Catalunya i els qualifica de poc creïbles

CIU anuncia una esmena a la totalitat als Pressupostos Generals de l'Estat

ACN

Pujol anuncia que, si res canvia, el seu grup, "molt probablement", presentarà demà una esmena a la totalitat als Pressupostos Generals de l'Estat.

El secretari general de Convergència es mostra especialment crític amb la inversió en infraestructures. Diu Pujol que el Govern ha de deixar de banda projectes com el Corredor Central o l'AVE a Galícia i apostar fort pel Corredor Meditarrani. Si no ho fa, assegura, Europa acabarà intervenint sobre la política ferroviària d'Espanya. El convergent també demana més retallades, per exemple, en els sous dels treballadors públics.

Sense més austeritat, assegura Pujol, l'Estat no complirà amb l'objectiu de dèficit. "El govern ha de repassar de nou si realment arribar al 5'3% de dèficit serà possible. Ara per ara, francament, jo ho veig impossible amb els comptes que ha presentat", diu.

Un cop més, el convergent insisteix que per aprovar els comptes, l'Estat ha de pagar a Catalunya els diners pendents de la disposicíó tercera de l'Estatut.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?