Últimas noticias Hemeroteca

L'alcalde d'Esparreguera (CiU) encapçala la protesta contra el tancament d'una escola

Després de mesos de negociacions sense èxit per tractar d'evitar el tancament d'una escola pública a Esparreguera, l'alcalde del municipi ha liderat una manifestació contar la decisió de la Generalitat

Un grup de pares, mestres i càrrecs polítics de l'Ajuntament d'Esparreguera han tallat aquesta tarda durant mitja hora la carretera d'accés al municipi. Ho han fet per mostrar el seu rebuig a la decisió del departament d'Ensenyament de tancar l'escola pública Esparreguera II. L'alcalde, Joan Paul Udina, de Convergència i Unió, es qui ha convocat la manifestació a través d'un ban dirigit a tots els veïns.

L'alcalde critica que Ensenyament obligui a traslladar els fills de 70 famílies a altres centres del municipi i assegura que això provocarà la massificació d'algunes aules en el futur. Segons l'acalde, "és un desencontre amb la manera d'actuar del departament d'Ensenyament que no ha sigut capaç d'escoltar ni les sensibilitats ni les preocupacions del món educatiu d'Esparreguera ni el seu ajuntament".

Després de mesos de negociacions sense èxit, Joan Paul Udina no ha estalviat crítiques contra el govern de la Generalitat del seu propi partit, deixant clar que, per sobre de tot, "l'alcalde és d'Esparreguera i ha de defensar la posició dels seus ciutadans".

La manifestació, amb una cinquantena de persones, finalment s'ha fet a la rotonda d'accés al municipi. La idea inicial era fer-la a l'autovia A-2 al seu pas per Esparreguera però la conselleria d'Interior ho ha prohibit justificant motius de seguretat.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?