Martes, 07 de Febrero de 2023

Otras localidades

El president Mariano Rajoy demana a Convergència i Unió que faci "política en majúscules"

El president del Govern central anuncia que parlarà amb els nacionalistes perquè és el moment, diu, de "fer coses junts i coses grans"

Després que CiU no donés suport als Pressupostos Generals de l'Estat, el president del Govern ha demanat a totes les forces polítiques, i en especial a Convergència i Unió, que facin "política en majúscules". Afegeix que és de sentit comú que les Comunitats Autònomes compleixin els objectius de dèficit i ha defensat, una vegada més, les polítiques d'austeritat. El cap de l'Executiu espanyol, que ha evitat criticar directament la federació, ha aprofitat per oferir-los "diàleg atesa la dificultat econòmica actual", tot afirmant que "és moment de fer coses junts".

Rajoy no ha comentat les demandes econòmiques que es fan des de Catalunya. diu que "no vol entrar en embolics" i que és "moment d'anar al que és important". Així mateix, ha reblat que "no està per aquest tipus de discusions". Tampoc ha mencionat en cap moment la possible intervenció d'alguna autonomia. Tot plegat mentre, en declaracions a un diari holandès, el president de la Generalitat, Artur Mas, assegura que la intervenció de Catalunya seria impensable i una injustícia perquè ningú no ha fet tant per reajustar la situació econòmica.

Convergència i Unió respon al Govern espanyol que no poden donar suport al PP mentre no paguin el que se li deu a Catalunya

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?