Economía y negocios

El Govern espanyol no pensa incloure més diners per Catalunya als Pressupostos

Aquestes reclamacions del Govern català han estat el principal argument que ha tensat la corda entre Madrid i la Generalitat

ACN

El Ministre d'Economia, Luis de Guindos, ha participar avui en una conferència/col·loqui en la que no s'ha vist ni un mínim gest cap a millorar el tracte que Catalunya ha rebut en els pressupostos de Mariano Rajoy.

En el seu discurs, De Guindos no ha fet cap referència a les reclamacions catalanes, un tema que no ha pogut esquivar en el torn de preguntes. Les respostes, sempre han anat a parar al mateix argument, "de la crisi n'hem de sortir tots junts".

Si no hi ha creixment no hi haurà diners per repartir, conclou el Ministre, que tot i admetre que entén algunes reclamacions, ha arribat a assegurar que "el problema que té Catalunya no són les balances fiscals si no la falta de liquiditat".

Más información

De Guindos, inflexible, que ha acabat reivindicant la solidaritat que el Govern central té amb Catalunya i la resta de Comunitats Autònomes perquè aquestes tinguin liquiditat i puguin fer front als pagaments pendents.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00