Últimas noticias Hemeroteca

Viernes, 02 de Diciembre de 2022

Otras localidades

Els indignats tornen a sortir al carrer

El moviment dels indignats vol tornar a sortir avui amb tota la seva potència al carrer amb una manifestació que sortirà a les 6 de la tarda des de la plaça Catalunya de Barcelona. 70 persones es dedicaran exclusivament a evitar qualsevol aldarull.

Ajuntament i Generalitat els deixen acampar almenys fins dimarts.

El moviment va tornar ahir al vespre a la plaça Catalunya de Barcelona per celebrar-hi una assemblea, però el plat fort és a les 6 de la tarda amb una manifestació que recorrerà el centre de la ciutat i que vol ser la demostració de què el 15M segueix viu. Per això, la xarxa bull amb missatges i lemes a favor de la mobilització.La pregunta del milió: es quedaran a acampar durant els quatre dies? Francesc Bosch és un dels membres de la comissió de comunicació del moviment: "Anem a treballar i no a dormir; la qüestió és anar a currar, fins ara hem estat treballant als barris, tornem un altre cop a plaça Catalunya i no sé si dormirem".

L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias creu que cal actuar amb sentit comú per totes bandes i convida a pactar la durada de les mobilitzacions: "El que no podem fer de cap de les maneres és admetre que estiguin temps i temps i temps ocupant una plaça pública. El que hem de fer, i espero que tots tinguem sentit comú, és pactar com ha de funcionar això, fer-ho amb ordre i d'una manera civilitzada".

Però no només la plaça Catalunya de Barcelona pretén tornar a ser l'epicentre de la indignació. També a Tarragona, Girona, Lleida i Tortosa hi haurà mobilitzacions i acampades.

Matí de diumenge amb xerrades i ambient de cabreig general creixent. Crònica d'Anna Punsí.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?