Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 28 de Noviembre de 2022

Otras localidades

Comença el Primavera sound 2012 a Barcelona

La música indie torna a donar-se cita a Barcelona. El festival Primavera Sound 2012 arranca aquesta tarda, i ho fa amb un concert gratuït, a l'aire lliure, en Arc de Triomf

Uno de los escenarios del Primavera Sound de Barcelona en su edición de 2011

Uno de los escenarios del Primavera Sound de Barcelona en su edición de 2011 / SANTI PERIEL

La música indie torna a donar-se cita a Barcelona. El festival Primavera Sound 2012 arranca aquesta tarda, i ho fa amb un concert gratuït, a l'aire lliure, en Arc de Triomf. A partir de les 6, per l'escenari que s'ha disposat al final del passeig Lluís Companys passaran grups com The Wedding Present, Black Lips o els catalans No More Lies. Fins el proper diumenge dia 3 de juny, el festival primaverenc acullirà grans referents amb noves promeses del panorama musical independent.

L'any passat, el recinte del Poble Espanyol es va quedar petit per al concert inaugural del Primavera Sound 2011. Per això, l'organització del festival ha triat un emplaçament obert i amb més capacitat com és l'Arc del Triomf per a engegar l'edició que fa 12 d'aquest punt d'encontre de la música indie. I és que es preveu que l'èxit de convocatòria del festival arrossegue al voltant de 150.000 persones als diferents concerts que tindran lloc a la ciutat comptal durant els 5 dies que dura el Primavera Sound.

Entre els grans reclams del cartell destaquen el nord-americà Rufus Wainwright, la banda de rock britànica The Cure, la banda de rock alternatiu de Chicago Wilco, la banda d'indie-rock dels Estats Units Yo La Tengo.

El panorama musical indie català també hi estarà present, amb una representació de 47 artistes. I la música en català i en castellà comptarà amb la presència de cantants com Joe Crepúsculo, Nacho Vegas, Chrsitina Rosenvinge, Senyor Chinarro o Lorena Álvarez Y Su Banda Municipal.

En total, més de 300 hores de música repartides en 5 dies, 8 escenaris i 270 actuacions. D'aquests 270 concerts, 21 es retransmetran en directe pel canal oficial del festival en Youtube.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?