Sociedad

Convergència no pensa donar explicacions al Parlament

Convergència Democràtica no té cap intenció de donar més explicacions al Parlament sobre el presumpte finançament irregular del partit a través del Palau de la Música. A la formació nacionalista creuen que la Comissió d'Investigació de fa 2 anys ja va ser suficient

El Secretari General de Convergència, Oriol Pujol, nega altre cop aquest finançament irregular a través del Palau de la Música Catalunya, després dels nous informes policials apareguts la setmana passada. De fet, Pujol ha posat en dubte aquests informes. A més, afegeix que ara, l'aparició del President Mas donant noves explicacions al Parlament sobre aquest tema, "distorsionaria el procés judicial".

Que el President Mas hagi de comparèixer o no depèn de si es posa d'acord tota l'oposició, i això, sembla que no serà així perquè el PP, tot i demanar més explicacions, no té ara intenció de demanar que comparegui al Parlament.

De moment, l'únic partit en entrar la petició a registre del Parlament ha estat Ciutadans. El PSC de moment espera a fer-ho oficial tot i que Pere Navarro avui hi ha insistit.

Más información

La resta de partits d'esquerres també semblen disposats en els propers dies a demanar aquesta compareixença.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00