Últimas noticias Hemeroteca

Domingo, 25 de Septiembre de 2022

Otras localidades

Barcelona es converteix en una ciutat-concert

Més de 3.000 alumnes de les escoles de música transformaran la ciutat en un escenari gegant on s'oferiran més de 50 actuacions simultànies i gratuïtes

La segona edició del festival comptarà amb més música, distribuïda arreu dels districtes, i està apadrinada pel grup català Els Amics de les Arts, que ha repartit una de les seues partitures per les escoles que hi participen

Música clàssica, electrònica, jazz, swing... El festival Barcelona Ciutat-Concert convertirà Barcelona en un gran i plural altaveu on la música i l'arquitectura aniran de la mà.

D'una banda, és una oportunitat per què els alumnes de les escoles de música de la ciutat puguen oferir al públic el treball realitzat durant el curs a les aules. D'altra banda, els concerts tindran lloc a 55 espais emblemàtics de la ciutat, com el Palau de la Música, el Monestir de Pedralbes, el Zoològic o el Tibidabo.

Entre les novetats d'aquesta segona edició destaca l'apadrinatge d'Els Amics de les Arts. Assegura el grup català que el festival és una oportunitat immillorable pels alumnes i que iniciatives com aquesta garanteixen una bona salut de la música catalana.

La iniciativa, que ha estat impulsada per l'Associació Cultural SecretsBarcelona, també reivindica les escoles de música com una inversió en educació i integració.A la pàgina web www.barcelonaciutatconcert.org es pot trobar la ubicació i l'estil de cada concert.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?