Ocio y cultura

Gaudí en 4 dimensions

Aquesta és la nova proposta per conèixer l'obra de l'arquitecte que s'ha inaugurat al carrer Larrard, molt a prop del parc Güell.

GAUDÍ EXPERIENCE

La idea és que el visitant pugui viure en primera persona com l'arquitecte es va inspirar i va imaginar algunes de les seves grans obres.

Ficar-se dins el cap del geni català d'una manera propera i emocional. Això és el que pretén Gaudí Experiència, el nou espai que presenta l'obra d'Antoni Gaudí. El projecte, a càrrec de Toni Cruz i Josep Maria Mainat té com a element més destacat una projecció audiovisual de 10 minuts en 4D on el públic recorre a través de la fantasia i la ficció les principals creacions de l'arquitecte.

Más información

A més, els visitants poden ampliar coneixements sobre Gaudí a través d'uns panells interactius on es pot consultar, amb material gràfic inclòs, la seva biografia, la seva obra arquitectònica i decorativa i també els seus projectes que mai es van arribar a construir. El projecte inacabat de l'hotel Attraction de Manhattan i la Sala Hipòstila del Park Güell són presents al G Experiència en forma de maqueta.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00