Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 01 de Abril de 2020

Otras localidades

CORONAVIRUS | Minuto a minuto CORONAVIRUS | Minuto a minuto Sigue en directo la rueda de prensa de los ministros Illa (Sanidad) y Garzón (Consumo)

Els alcaldes del Delta del Llobregat demanen al Govern que no s'oblidi d'ells

Els alcaldes del Baix Llobregat, ara que veuen Eurovegas perdut, demanen al govern català que no s'oblidi dels seus terrenys per a futures inversions. Consideren que el govern de Mas ha fracassat i recomanen que, a la propera, parli més amb el territori

Els alcaldes de Cornellà, Sant Boi, Viladecans i Gavà, tots ells socialistes, creuen que toca passar pàgina d'Eurovegas però en cap cas donar l'esquena al Baix Llobregat. Per això demanen una reunió urgent amb el president de la Generalitat amb l'objectiu d'estudiar possibles inversions en una zona especialment tocada per l'atur.

L'alcalde de Cornellà i número 2 del PSC, Antonio Balmón, creu que el govern català ha fracassat perquè deixa sense resposta la necessitat de crear ocupació al Baix Llobregat. "El Govern ha fracassat, aquí hi ha una situació social extremadament dura que ens va obligar a exercir la nostra responsabilitat, ara demanem el mateix, que no es deixi d'esquena aquest territori", ha remarcat Balmón, criticant que el Govern català "per la nit somia amb Massachussets, al matí es desperta a Nevada i a la tarda està en blanc".

Els quatre alcaldes demanen que de cara a les futures inversions no es faci com Eurovegas i hi hagi consens territorial, tenint en compte la opinió i la participació dels ajuntaments i de la ciutadania. El president del Consell Comarcal i alcalde de Gavà, Joaquim Balsera, recorda que hi ha terrenys preparats per acollir inversions sense haver de tocar el Parc Agrari. Els alcaldes han apuntat que volen "inversions productives" i avui sí, han volgut deixar clar que Eurovegas no és el seu model a seguir.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?