Sociedad

L'apocal.lipsi segons Alicia Sànchez Camacho

Ahir la líder del Partit Popular deia que en una Catalunya independent els títols universitaris no tindrien validesa i que els pagesos no cobrarien els ajuts europeus. Sànchez Camacho modula el discurs depèn del terreny que trepitja. Avui ha visitat una residència d'avis i, és clar, tocava parlar de les pensions i pintar un panorama molt negre

La presidenta del PP visita uns residència d'avisACN

Pensions que ara cobren 1.600.000 persones a casa nostra. Segons Alícia Sánchez Camacho, una Catalunya independent no tindria diners per pagar aquests subsidis: "No es podrien pagar les pensions de més d'1,6 milions de catalans, ni tampoc els subsidis dels 600.000 aturats. S'està jugant amb el treball de dècades de catalans que ara es posen en perill"

Sánchez Camacho demana a Mas que tingui "seny i sentit comú" i busqui el diàleg per no arribar a aquesta situació.

La líder del PP català ha visitat avui una residència de gent gran, on ha fet aquest advertiment, en la línia de l'última setmana, quan hem escoltat Sánchez Camacho alertant dels perills, que segons ella suposaria un Estat Propi per Catalunya, és aquesta l'estratègia dels populars catalans en precampanya.

Más información

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00