Sociedad

Mas assegura que "la segona volta" de les eleccions del 25-N serà una consulta sobiranista

El Periódico publica una entrevista amb Artur Mas on assegura que aquestes eleccions són només una primera volta i que la segona serà la consulta sobiranista que s'haurà de celebrar en els propers 4 anys.

El president de la Generalitat, Artur Mas, durant l'acte de suport del món municipalista de CiU a Mataró.ACN

En una entrevista dominical a 'El Periodico', el president assegura que els ciutadans han de saber que "tornaran a ser cridats a les urnes", en un procés semblant a les eleccions a doble volta. "Aquestes eleccions són per saber si tenim una majoria sobiranista per poder celebrar una consulta [...] i d'aquí un any, dos, tres, màxim quatre, toca la segona volta, que serà el moment de la consulta", ha reblat Mas, que admet "admiració" cap al procés que han obert Escòcia i el Regne Unit.

En aquest sentit assegura que la federació nacionalista "anirà definint" com vol "aquest possible estat català". L'encara president de la Generalitat insisteix que el cop de porta al pacte fiscal va ser "una oportunitat perduda per part de Madrid". "Estan tan acostumats que fem el bon minyó que sempre compten que ens ajustarem als seus desitjos i interessos", rebla el president, que reitera que ara "el pacte fiscal ja no és suficient".

Más información

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00