Jueves, 18 de Agosto de 2022

Otras localidades

Montoro: "els que aixequen banderes polítiques no saben lluitar contra la crisi"

El ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, critica als dirigents polítics que "com no saben lluitar contra la crisi econòmica prefereixen aixecar banderes polítiques", i demana "no creuar inestabilitats polítiques amb inestabilitats econòmiques" perquè això "no fa bé a ningú ni convé a ningú "

El ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro

El ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro / ACN

Així s'ha pronunciat Montoro durant la seva primera intervenció en el debat del projecte de llei de pressupostos generals de l'Estat de 2013 en el Ple del Congrés, on ha instat totes les formacions polítiques a "dedicar-se a la lluita contra la crisi des d'una concepció plural però tots compromesos amb resoldre la crisi ".

"No té cap sentit crear inestabilitat política, això és contraproduent, crear inestabilitat política, marcar objectius polítics que disfressin el que ha de ser el primer objectiu de tots. No es lluita contra la crisi econòmica creant més inestabilitat. Cal dedicar-hi tots els esforços i la lleialtat institucional entre les diferents administracions, però també entre els grups polítics ", ha demanat.

En aquest sentit, Montoro ha recomanat "unir esforços" en aquesta lluita, perquè és el que "els ciutadans esperen" dels seus dirigents polítics, tant als que tenen responsabilitats de govern en diferents nivells, com a la resta de formacions.

"En moltes ocasions coincidint i en altres divergint. Però esperen que col. loquem com a prioritat absoluta la lluita contra la crisi econòmica i contra l'atur. I no es poden creuar altres arguments polítics que entorpeixen la sortida de la crisi econòmica, que és la més llarga i dura de la nostra Història "

Montoro: "El ajuste no se está haciendo sobre el gasto social"

Montoro: "Estamos muy próximos al cumplimiento del objetivo de déficit que nos trazamos"

Montoro: "Son los presupuestos más sociales de la historia de la democracia"

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?