Sábado, 02 de Diciembre de 2023

Otras localidades

Primera edició del Saló del manga a la Fira

El Saló del Manga deixa La Farga de l'Hospitalet i passa al recinte firal de Montjuic per créixer en expositors i activitats. Entre l'1 i el 4 de novembre, el saló obrirà les seves portes amb la cuina japonesa com a principal protagonista

Primera edició del Saló del manga a la Fira

Saló del Manga

Després d'anys de saturació de públic al recinte de La Farga de l'Hospitalet, el saló del Manga es trasllada a partir d'ara a Fira de Barcelona i això li permetrà guanyar més espai.

Arribarà als 17.000 metres quadrats, 6.000 més que l'any passat, i podrà programar així més activitats entre l'1 i el 4 de novembre, amb els còmics manga i totes les seves derivades culturals.

El director del Saló, Carles Santamaria, apunta que "l'espai creix en un 60% i gràcies a aquest nou espai podem fer més activitats com una gran zona de restauració japonesa que tindrà 10 restaurants quan abans només podíem tenir-ne un".

Amb tants restaurants presents al saló, la cuina japonesa serà la principal protagonista. Hi haurà tallers de cuina, una exposició sobre el menjar japonès i nombroses xerrades al seu voltant. Es vol centrar l'atenció en el menjar més popular però també donar a conèixer l'alta cuina japonesa. Per això, entre els ponents, hi haurà Ferran Adrià acompanyat d'Hiroyoshi Ishida, el cuiner de l'exclusiu restaurant Mibu de Tokio.

A més, el Saló del Manga serà escenari durant el matí del dijous 1 de novembre d'un intent de rècord Guiness de persones disfressades de personatges de "Dragon Ball". A tot això cal sumar-li el centenar d'expositors presents al saló, la presentació de novetats de les principals marques de videojocs i un concurs de "cosplay" que es consolida a nivell nacional.

L'escenari també ha doblat la superfície del seu recinte respecte a edicions anteriors, passant de 1.200 metres a 2.500 metres. Hi actuaran diversos grups asiàtics i els DJs Dani Moreno i Jose AM de Maxima FM, que faran sessions fusionant temes dance amb populars cançons d'anime.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?