Última hora

CASO PAREJA DE AYUSO La pareja de Ayuso propuso a la Agencia Tributaria asumir 8 meses de cárcel y 525.000 euros para evitar el juicio por fraude fiscal y falsedad documental

Sociedad

Setmana de negociacions intenses entre CiU i ERC

Les dues formacions reprenen amb força els contactes per tancar un acord que garanteixi la governabilitat de Catalunya. Després d'un breu parèntesi durant el cap de setmana- la darrera trobada va ser divendres- els equips negociadors pretenen tancar els termes de l'entesa en els propers dies

Un cop descartat que Esquerra entri al govern, CiU i ERC mantenen el compromís ferm d'entendre's de cara a garantir l'estabilitat de l'executiu.

Segons fonts properes a les converses, els equips negociadors intentaran tancar durant aquesta setmana els termes exactes d'un pacte que per Convergència i Unió passa especialment per garantir-se el suport dels republicans en el dia a dia.

Más información

La Federació vol assegurar-se que a Esquerra no li tremolarà el pols davant d'un 2013 que en termes de retallades i austeritat es preveu duríssim. Un fet que resultarà complicat en la mesura que Esquerra té com a segon objectiu -el primer és la celebració del referèndum d'autodeterminació- que es visualitzi que ha forçat un gir social a les polítiques de CiU.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00