Sábado, 23 de Enero de 2021

Otras localidades

Tots menys Esquerra reclamen la destitució de Puig

Políticament, el conseller d'Interior continua a la picota, molt qüestionat per la gestió de tota aquesta crisi. De les principals forces al Parlament totes demanen que Puig no continuï excepte Convergència i Unió i Esquerra, que en aquests moments negocia el seu suport a un govern presidit per un debilitat Artur Mas

Tots menys Esquerra reclamen la destitució de Puig

ACN

Esquerra Republicana -en converses amb Convergència per arribar a un acord parlamentari- descarta demanar la dimissió de Felip Puig o interferir per tal que no continuï al govern en la propera legislatura.

Ni les novetats referents a l'informe policial han fet canviar de parer la formació que insisteix en demanar exclusivament que no s'utilitzin pilotes de goma i que els policies vagin identificats.

Ho explicava el diputat electe dels republicans, Oriol Amorós "Si hem d'escollir entre tenir un pronunciament públic molt vistós, molt sorollós, amb molta projecció mediàtica, o aconseguir una millora de la gestió de l'ordre públic , sens dubte triarem aquesta última opció"

Els socialistes reiteren la petició de dimissió de Puig alhora que creuen que s'ha d'ampliar. El diputat electe Xavier Sabaté, insisteix en què en un país normal ja s'hauria actuat, alhora que exigeix que quan es constitueixi el nou parlament s'investiguin els fets per determinar fins on s'han de demanar responsabilitats: "Aquí hi ha un director general de la policia que és qui li ha de passar tota la informació al conseller. Si no ho va fer, perquè no ho va fer. Hi ha més responsabilitats? Fins son arriben?"

Per Santi Rodíguez del Partit Popular, Artur Mas, hauria de descartar de sortida la continuïtat de Puig en el Nou govern: "Això demostra que o bé el conseller està preocupat per d'altres qüestions o bé va menystenir al Parlament en la seva compareixença. Per tant voldríem que Mas considerés la continuïtat de Felip Puig a la conselleria d'Interior"

Tots els partits excepte el Partit Popular demanen que no s'utilitzin pilotes de goma en els aldarulls i que els Mossos vagin identificats.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?