Lunes, 11 de Diciembre de 2023

Otras localidades

Els alcaldes socialistes del Baix Llobregat reclamen al Govern alguna alternativa a Eurovegas

Quatre mesos més tard, els alcaldes de Cornellà, Gavà, Sant Boi i Viladecans reclamen a Artur Mas que no s'oblidi d'una de les zones amb més aturats de Catalunya

El mateix dia que es feia públic que Eurovegas no s'instal·laria al Parc Agrari del Baix Llobregat, els alcaldes de Cornellà, Gavà, Sant Boi i Viladecans enviaven una carta al president de la Generalitat reclamant inversions alternatives al territori. Els quatre alcaldes, tots ells socialistes, demanaven una reunió amb Artur Mas per abordar els efectes de la crisi econòmica i contemplar altres projectes que poguessin generar ocupació al Delta del Llobregat.

Quatre mesos després, no hi ha hagut reunió i els alcaldes han tornat a insistir a Artur Mas que no s'oblidi d'una de les zones amb més aturats de Catalunya. L'alcalde de Sant Boi de Llobregat, Jaume Bosch, recorda que "al no consolidar-se Eurovegas, la Generalitat va dir que tenia altres projectes i altres inversions pel territori, per això el que volem és tenir una reunió per conèixer en quins projectes està treballant el govern".

Els alcaldes demanen que es fomenti el desenvolupament econòmic del territori amb projectes que comptin amb el consens de la ciutadania "per evitar cometre els mateixos errors que amb Eurovegas", diu Bosch. A la carta que s'ha fet arribar al president de la Generalitat, els alcaldes qualifiquen d'"insostenibles" les xifres d'atur al Baix Llobregat -prop del 17%- i proposen que totes les administracions "remin conjuntament" per donar la volta a la situació actual.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?