Sociedad

L'Audiència Nacional obliga el jutge a prendre declaració a l'exparella de Jordi Pujol fill

La secció tercera de l'Audiència Nacional ha obligat el jutge instructor d'aquest tribunal Pablo Ruz a prendre declaració a l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola, el fill gran de l'expresident de la Generalitat. Victòria Álvarez el va denunciar per evasió de capitals.

Jordi Pujol Ferrusola (dreta) en una foto d'arxiu de l'any 2006ACN

La sala ha admès el recurs de la Fiscalia Anticorrupció contra la decisió de Ruz de no investigar els suposats delictes i derivar el tema als jutjats ordinaris.

A l'aute es diu que tot i que les declaracions de Victòria Álvarez no estan sustentades per cap informe policial que els atorgui pes, les seves acusacions són significatives i mereixen ser investigades.

Victòria Àlvarez va assegurar a la policia que Pujol Ferrusola va fer diversos viatges a Andorra portant una motxilla amb gran quantitat de diners en bitllets de 500 euros, així com viatges a Londres on es va reunir amb una persona dedicada al blanqueig de capitals en les illes del canal.

El jutge va rebutjar investigar el cas i es va inhibir en considerar que les dades aportades eren insuficients. Ara, hurà d'interrogar l'ex parella de Jordi Pujol Ferrusola.

Más información

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00