Sociedad

Oriol Pujol diu que "no serà un destorb" en el procés sobiranista

Oriol Pujol diu que no sap res més del que ha sortit a la premsa. Davant la seva possible imputació, que encara confia que no es dugui a terme, ha dit que si s'acaba produint, com a mínim servirà per poder defensar-se. Segueix negant el tràfic d'influències

Artur Mas i Oriol Pujol en una imatge d'arxiuACN

La gran pregunta, què farà si se l'acaba imputant? Doncs ha estat críptic. No vol deixar clar si farà un pas enrere. però dóna una pista, no serà mai un destorb pel procés sobiranista: "sent conscient que des de l'opinió pública una persona imputada tendeix a ser equiparada a un culpable, sí que val la pena, i això ho he plantejat jo i s'ha acceptat per a tots els casos que afectin agent de Convergència Democràtica, ningú ha de fer nosa al procés històric que ha endegat aquesta formació política"

La gran majoria de preguntes han anat en la línia de què vol dir això. ell diu que pot voler dir dimitir o enfortir la seva figura. Una altra reflexió de Pujol, no seria bo que es pogués començar a treure polítics per la via de la imputació.

Más información

El que val per ell, assegura Pujol, també val per Xavier Crespo, a qui el partit li torna a transmetre públicament tota la confiança.

En aquest sentit, Pujol, va més enllà, i diu que res del que està passant en els últims mesos és casual. Insinuant que els processos judicials oberts i certes publicacions són conseqüència directa del full de ruta sobiranista.

Parlem de corrupció amb Carlos Jimenez Villarejo, Josep Matí Gómez i Enric González (04/02)

35:00

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20130204csrcsrage_8.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00