Sociedad

El jutge demana a Hisenda que aclareixi si el fill de Pujol es va acollir a l'amnistia fiscal

El jutge de l'Audiència Nacional Pablo Ruz ha demanat a l'Agència Tributària que informi si Jordi Pujol Ferrusola, fill de l'expresident de la Generalitat de Catalunya, es va acollir a l'amnistia fiscal i té comptes a l'estranger

Jordi Pujol Ferrusola (dreta) en una foto d'arxiu de l'any 2006ACN

El magistrat ha ordenat aquesta diligència després que la Fiscalia Anticorrupció presentés el passat dijous un escrit sol.licitant que requerís a l'Agència Tributària aquesta informació.

L'instructor pregunta si Jordi Pujol Ferrusola ha presentat la "declaració tributària especial" i s'interessa per qualsevol altra informació que refereixi la "existència de percepció de rendes obtingudes fora del territori nacional, bé com a persona física, bé a través de persona jurídica ".

El magistrat té obertes unes diligències prèvies arran de la denúncia que va realitzar davant la Unitat de Delictes Econòmics i Fiscals (UDEF) de la Policia Nacional l'exparella de Pujol Ferrusola, María Victoria Álvarez.

Más información

El passat dia 17 de gener va confirmar davant del jutge que va acompanyar a Andorra el fill de l'expresident de la Generalitat de Catalunya per traslladar una motxilla plena de bitllets de 500 euros.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00