Sociedad

L'oposició parla de teatre

La presidenta del Parlament desconvoca la reunió prevista per avui davant la negativa de Partit Popular, Iniciativa i Ciutadans

L'oposició qualifica de teatre la cimera anticorrupció i reclama a Mas mesures concretes. Primer, com a president del Govern, i segon com a màxim dirigent de CiU, formació esquitxada per diversos casos de presumpta corrupció.

Jaume Collboni, portaveu del PSC, diu que Mas només busca la foto, com moltes altres vegades, en lloc de solucions reals: "Es va fer una foto amb la cimera anticrisi la passada legislatura, es va fer una altra gran foto amb el Barcelona World, es va fer una altra foto amb els Diputacions dient que eren l'embrió de la futura Agència Tributària catalana i totes aquestes fotos han acabat en res"

Dolors Camats, d'IC, creu que Artur Mas -abans de posar-se en res més- hauria d'explicar els casos que suposadament afecten CiU: "Nosaltres el que li exigim és que vingui a explicar-nos què ha passat i què passa a casa seva. Si no, la credibilitat per poder proposar mesures anticorrupció no la té"

Más información

El popular Enric Millo li demana, directament, que plegui si no sap resoldre aquesta situació: "Si el president d'un partit polític que governa Catalunya no sap el que ha de fer per evitar la corrupció a casa seva, millor que plegui i es posi un altre, en lloc de convocar reunions per preguntar què ha de fer"

La presidenta del Parlament, Núria de Gispert, ha desconvocat la reunió que tenia avui amb tots els grups per a abordar possibles mesures anticorrupció. L'ha suspès després que PP, IC i Ciutadans anunciessin que no hi assistirien.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00