Sociedad

"Mas s'ha vist obligat a explicar el seu patrimoni"

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, recorda que ell i Joan Herrera ja ho van fer l'any 2010 i llavors Artur Mas els va acusar de populisme. I apunta que "és curiós" que ho faci ara després dels últims escàndols de corrupció

Albert Rivera als estudis de Ràdio BarcelonaXAVIER SÁNCHEZ

En una entrevista al programa L'Hora L de la Cadena SER, el líder de Ciutadans també ha comentat les informacions sobre espionatge i ha afirmat que l'actual responsable de presons, Xavier Martorell, "o dóna explicacions o ha de plegar". Per a Albert Rivera, "estem en un moment de descomposició i d'un cert rescat moral i la gent ha de veure que qui ha fet aquestes coses ho ha de pagar".

Rivera ha explicat que en les últimes 3 setmanes ha completat una ronda de contactes amb els diferents partits i "hi ha voluntat d'arribar a un acord de mínims". El dirigent de Ciutadans apunta que aquest pacte passaria per canvis en el sistema electoral i de partits, més transparència als comptes i també fer neteja del que ha passat. Rivera diu que volen "poques fotos i molt treball" i remarca que "durant anys s'han tapat les vergonyes els uns als altres i ara, quan hi ha hagut un moment d'una certa tensió política i s'han trencat pactes, han sortit a la llum coses amagades"

Más información

Pel que fa a quan ha de plegar un polític involucrat en un cas de corrupció, Albert Rivera ho té clar: "quan sigui imputat, que vol dir que hi ha indicis de delicte, és quan s'ha s'apartar", encara que reconeix que això "pot ser injust"

"S'han tapat les vergonyes els uns als altres" (18/02)

18:07

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20130218csrcsr_6.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00