Deportes

Bayern-Barça, semifinals de la Champions

El president del consell directiu del Bayern, Karlheinz Rummenigge diu que "és un repte apassionant jugar contra el millor equip d'Europa"

El moment del sorteig de les semifinals quan s'ha conegut l'emparellament Bayern-BarçaUEFA.com

El FC Barcelona s'enfrontarà al Bayern Munic en les semifinals de la Lliga de Campions, mentre que el Reial Madrid jugarà contra el Borussia Dortmund en la segona semifinal, a la recerca de l'anhelada final de Wembley del 25 de maig.

El quadre muniquès exercirà de local en el partit d'anada, mentre que el FC Barcelona serà qui rebi el Bayern en la volta. En l''altre enfrontament, l''anada es disputarà al Signal Iduna Park de Dortmund i el partit de tornada es jugarà al Santiago Bernabéu.

Els partits d'anada se celebraran el 23 i 24 d'abril, mentre que els de tornada es disputaran el 30 d''abril i 1 de maig.

El president del consell directiu del Bayern Munic, Karlheinz Rummenigge, ha apuntat que serà un "repte apassionant" jugar en semifinals contra el Barcelona, a qui ha qaulificat com el millor equip d'Europa.

Más información

"Barcelona és la mesura de totes les coses a Europa, ha guanyat diverses vegades en els últims anys la Lliga de Campions i és l'equip amb més continuïtat", va dir Rummenigge després de conèixer el resultat del sorteig.

"Sé el que ens espera, serà més difícil que en els quarts de final contra el Juventus però és un repte apassionant jugar contra el millor equip d'Europa", ha afegit.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00