Miércoles, 25 de Mayo de 2022

Otras localidades

El Bulli obrirà al març del 2015 convertit en un espai d'innovació únic en el món

El projecte del Bulli Foundation va agafant forma i comença a donar les seves primeres passes. De moment ja té data d'inici de les obres: serà al novembre d'aquest any. I la previsió és obrir les portes el 15 de març del 2015

El cuiner Ferran Adrià

El cuiner Ferran Adrià / ACN

Ho farà amb un projecte molt diferent al que hi havia fins ara, per un costat una mena de centre experiencial sobre el món de la cuina; d'altra banda hi haurà un equip creatiu investigant, innovant i abocant tots els seus coneixements a internet; i en tercer lloc, la gran enciclopèdia gastronòmica, la Bullipedia. L'objectiu de Ferran Adrià és fer "un lloc de pensament accessible a tota la ciutadania". El projecte ja està definit al 90% i el seu responsable el defineix com "una barreja del Cirque du Soleil, la bogeria de la terra de Dalí i la manera de fer del Medialab del MIT de Massachussetts".

S'espera que passin pel nou Bulli uns 200.000 visitants a l'any, que hauran d'adquirir les seves entrades per internet per evitar col•lapses. El preu serà "raonable", segons el cuiner de l'Hospitalet, emfatitzant que el seu objectiu és que "l'accés a la fundació sigui democràtic".

Adrià i el seu equip han treballat durant els últims mesos amb 17 estudiants de 10 nacionalitats diferents de l'escola de negocis IESE de Barcelona per mirar de fer sostenible el projecte. Ja han dissenyat la marca i la imatge de la fundació i treballen amb la idea de que doni beneficis des del primer moment per tal de garantir el seu futur a llarg termini. "Volem deixar el Bulli Foundation com el nostre llegat", ha conclòs Adrià.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?