Sociedad

Rajoy reivindica la unitat d'Espanya davant Mas | 10-05-2013

En la trobada, un dinar amb directors d'empreses automobilístiques, cap dels dos ha fet al.lusió al procés sobiranista

Mas ha estat a punt d'ensopegar mentre es feia la foto de família amb Mariano RajoyACN

"No podem esperar res gran si no som grans", ha proclamat Mariano Rajoy en un discurs ofert aquest divendres en un dinar amb empresaris a Barcelona i que ha comptat amb la presència del president de la Generalitat, Artur Mas. "Espanya és un gran equip, plural, obert i solidari, i com més gran i més capaç sigui de fixar en comú els objectius, més podem aspirar a ser els millors", ha insistit el cap de l'Executiu central, que també ha defensat la "solidaritat" entre les comunitats autònomes.

Más información

Rajoy, que aquesta tarda inaugura el Saló de l'Automòbil, ha exalçat el paper que han jugat en el desenvolupament industrial de Catalunya "els milers de persones que van venir a buscar avenir". Aquests ciutadans, ha valorat el cap de l'Executiu, van trobar en aquesta comunitat autònoma "no només una feina, també la càlida acollida d'una societat oberta i inclusiva". "Aquí es van integrar fins a fer (en referència a Barcelona) el que és avui, un mirall de la pluralitat del nostre país", ha afegit.

Per la seva banda, el president de la Generalitat, Artur Mas, ha defensat davant el cap del Govern central, Mariano Rajoy, que Catalunya "necessita com el pa" el corredor mediterrani ferroviari. En la seva opinió, aquesta és una infraestructura clau per a l'exportació i per al desenvolupament d'indústries com l'automobilística.

Com a resposta a Mas sobre la importància del corredor mediterrani, el president del Govern central ha assegurat que espera estar a la inauguració i que aquesta és una infraestructura "prioritària" per al seu executiu.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00