Últimas noticias Hemeroteca

Domingo, 15 de Diciembre de 2019

Otras localidades

Els vins de les Rias Baixas, a Barcelona

Unes 20 bodegues de la Denominació d'Origen Rias Baixas s'han reunit a Barcelona per mostrar els seus vins en una fira que s'ha celebrat aquest dilluns 13 de maig a l'Hotel Casa Fuster

El Secretari General del Consell Regulador de Rias Baixas, Ramón Huidobro /

Aquesta iniciativa s'ha dirigit als professionals del sector, i d'aquesta manera, els experts han pogut tastar els productes d'aquestes bodegues i prendre contacte amb els creadors dels vins amb l'objectiu d'aprofundir en les seves característiques.

El Secretari General del Consell Regulador, Ramón Huidobro, ha explicat que se senten molt a gust venint a Barcelona a mostrar la seva producció de vins perquè aquesta és una ciutat molt oberta a tenir noves experiències, a més de ser una localitat experta en vins: "El consumidor català és un consumidor molt expert . Barcelona, a més, és una ciutat cosmopolita, oberta al Món, d'intercultures, amb la qual cosa no es restringeix a un tipus de vi i té mires obertes a diferents tipologies, varietats i territoris, i per a nosaltres té aquest gran avantatge"

En aquesta fira els assistents han pogut degustar una 80 de vins diferents. La denominació d'origen Rias Baixas produeix majoritàriament vins blancs Albariños, però un 0,5% de la producció és de vi negres.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?