Sábado, 17 de Abril de 2021

Otras localidades

Els vins de les Rias Baixas, a Barcelona

Unes 20 bodegues de la Denominació d'Origen Rias Baixas s'han reunit a Barcelona per mostrar els seus vins en una fira que s'ha celebrat aquest dilluns 13 de maig a l'Hotel Casa Fuster

El Secretari General del Consell Regulador de Rias Baixas, Ramón Huidobro

El Secretari General del Consell Regulador de Rias Baixas, Ramón Huidobro / VINETUR

Aquesta iniciativa s'ha dirigit als professionals del sector, i d'aquesta manera, els experts han pogut tastar els productes d'aquestes bodegues i prendre contacte amb els creadors dels vins amb l'objectiu d'aprofundir en les seves característiques.

El Secretari General del Consell Regulador, Ramón Huidobro, ha explicat que se senten molt a gust venint a Barcelona a mostrar la seva producció de vins perquè aquesta és una ciutat molt oberta a tenir noves experiències, a més de ser una localitat experta en vins: "El consumidor català és un consumidor molt expert . Barcelona, a més, és una ciutat cosmopolita, oberta al Món, d'intercultures, amb la qual cosa no es restringeix a un tipus de vi i té mires obertes a diferents tipologies, varietats i territoris, i per a nosaltres té aquest gran avantatge"

En aquesta fira els assistents han pogut degustar una 80 de vins diferents. La denominació d'origen Rias Baixas produeix majoritàriament vins blancs Albariños, però un 0,5% de la producció és de vi negres.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?