Sociedad

Especial Hora 25 per commemorar el 10è aniversari de Ràdio SER Principat d'Andorra

Dilluns, 10 de juny, Ràdio SER Principat d'Andorra celebra els seus deu anys d'emissió al Principat amb una edició especial del programa Hora 25 dirigit per Àngels Barceló, amb el patrocini d'Andorra Turisme

Serà a partir de les 21.00 h, des de la Sala Consòrcia del Centre de Congressos d'Andorra la Vella.

Àngels Barceló entrevistarà Francesc Camp, ministre de Turisme i Medi Ambient i Joan Enric Vives, bisbe d'Urgell i copríncep episcopal. Farem una anàlisi del país amb el ciclista català resident a Andorra, Joaquim "Purito" Rodríguez, campió del món de ciclisme en ruta i segon al passat Giro d'Itàlia. Conversarem amb l'escriptor andorrà més universal, Antoni Morell i Enric Cassany, president d'Unió Ràdio del Pirineu, ens explicarà el periple que va seguir el seu pare per portar la SER a Andorra. I finalment, el toc musical vindrà de la mà del grup Txarango.

Más información

Hora 25 és un l'informatiu de les nits a Espanya. Un dels programes més veterans de la ràdio espanyola, amb 40 anys d'existència ininterrompuda. I líder absolut d'audiència a Espanya, superant el 1.300.000 d'oients diaris.

La Cadena SER va iniciar les seves emissions al Principat el 28 de febrer del 2003. En aquests deu anys les seves emissores s'han convertit en el grup de comunicació líder de la ràdio andorrana amb la meitat de l'audiència de ràdio del país. La constància informativa l'ha portat a convertir-se en referència periodística obligada. En aquest període de temps, la Cadena SER ha obtingut una més que destacada notorietat, sent el moment més àlgid el desembre del 2011 quan va rebre el premi "Tune in to Kids: International Children's day Broadcasting" concedit per Unicef pel seu espai de joves "Ik+" del programa L'Hora L. Al llarg d'aquests deu anys, la Cadena SER ha estat el testimoni d'excepció dels principals esdeveniments polítics, socials, econòmics, culturals i esportius del país, informant als andorrans amb el segell de rigor i proximitat propi d'aquesta cadena de ràdio.

40 Principales s'ha convertit en líder indiscutible de totes les emissores que s'escolten a Andorra i el grup s'ha convertit en pioner en l'organització d'esdeveniments musicals de gran nivell acostant, sempre de manera gratuïta, al públic jove del país els millors artistes del pop rock espanyol i català amb un gran èxit de convocatòria. Pels escenaris de 40 Principales i Cadena Dial han passat artistes de la talla de Mikel Erentxun, Seguridad Social, Antonio Orozco, Melendi, Nena Daconte, David de Maria, Estopa, M-Clan, Sergio Dalma, entre d'altres, sempre amb el suport de patrocinadors privats. Igualment, i des del novembre del 2011, els millors DJ's catalans i espanyols han punxat a la nit andorrana a través de les festes de l'emissora Máxima FM, la més jove incorporació de PRISA Radio a les ones radiofòniques andorranes.

La Cadena SER compleix així amb el seu objectiu primordial: informar i entretenir, amb rigor i professionalitat mitjançant un equip jove, dinàmic i innovador.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00