Últimas noticias Hemeroteca

Domingo, 22 de Septiembre de 2019

Otras localidades

Uns encaputxats roben 21.000 euros a punta de pistola a Flaçà

Dos encaputxats van assaltar ahir, a Flaçà, a un home que portava 21 mil euros de l'empresa. Li van frenar el cotxe a punta de pistola. Avui, a Girona, han detingut uns lladres que havien robat un cotxe amb una arma llarga.

Segons ha pogut saber la Cadena SER, ahir dissabte, a dos quarts de nou del matí, a la passera del riu Ter, a Flaçà, dos encaputxats van barrar el pas al cotxe, amenaçant el conductor en disparar amb una pistola. Quan l'home va frenar al mig de la passera, els assaltants el van obligar a donar el maletí amb el que transportava documentació i 21.000 euros en pagarés i en efectiu de l'empresa. L'home els hi va donar i van marxar. La policia a hores d'ara no ha pogut capturar els pistolers.

D'altra banda, avui, un cas diferent amb lladres diferents, però també amb armes pel mig: A les dues de la matinada, al carrer Oliva 11 de Girona, dos homes han amenaçat a un altre conductor, amb una arma de foc llarga, i li han robar el cotxe. Els Mossos d'Esquadra els han localitzar més tard, amb el cotxe robat, juntament amb tres persones més. Tots cinc estan detinguts.

Noticias relacionadas

  • Dos assalts amb armes a Flaça i Girona
Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?