Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 20 de Febrero de 2020

Otras localidades

Querella contra la Fundació Godia per frau fiscal

La fiscalia acusa Liliana Godía i els administradors de les seves societats de defraudar a Hisenda 5'7 milions d'euros

La presidenta de la Fundació Francisco Godia, Liliana Godia, rebent la placa commemorativa de mans del president de Turisme de Barcelona, Joan Gaspart, l'any 2003 /

El ministeri públic sospita que carregaven despeses personals a les societats que havien constituït per evitar pagar impostos.

La fiscal Raquel Amado assegura que Liliana Godia i els dos administradors de les seves societats van estalviar-se de pagar l'IVA, l'IRPF i l'impost sobre el Patrimoni durant 5 anys, entre 2007 i 2012.

El ministeri públic sospita que la propietària de la Fundació Godia carregava en diverses societats algunes de les seves despeses particulars, com ara un entrenador personal, el sou del seu xofer, viatges privats, cotxes o fins i tot una embarcació. Tot plegat per evitar pagar impostos a Hisenda i poder mantenir, diu la fiscal, l'elevat tren de vida que portaria.

La suma del suposat frau fiscal arriba als 5'7 milions d'euros. La fiscal demana al jutge que citi a declarar als tres querellats com a imputats per 14 delictes de frau fiscal. De moment la querella està en mans del jutjat d'instrucció 25 de Barcelona que haurà de decidir si l'admet a tràmit.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?