Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 20 de Febrero de 2020

Otras localidades

Encara no hi ha acord entre Messi i la Fiscalia

Els advocats de l'astre argentí confirmen a la Cadena SER que hi ha obertes negociacions, però expliquen que de moment no hi ha entesa

Leo Messi y su padre Jorge /

Els representants legals de Messi estan treballant per arribar a un pacte amb la Fiscalia per pagar una multa a canvi de la retirada de la querella per frau.

De moment, Messi encara no ha pactat. Els seus advocats fa dies que negocien per trobar una solució, Volen evitar que el jugador argentí hagi de passar per un judici i aclarir el que consideren com un malentès i si realment s'ha obrat malament, pagar la multa que correspongui.

El pare de l'astre argentí ha explicat que no sap res d'un possible acord i ha remés als seus representants legals. La Cadena SER s'ha posat en contacte amb Ángel Juárez, el responsable del bufet d'advocats de Leo Messi, qui confirma que encara no hi ha cap entesa, que estan negociant i que ho fan amb la fiscalia i no amb l'Agència Tributària, desmentint alguns rumors que han circulat avui per les xarxes socials.

Des del Ministeri Fiscal també s'ha negat l'existència de cap acord pel moment , i també s'ha desmentit des de l'Agència Tributària a Madrid.

En qualsevol cas, l'advocats de Messi confirma que hi ha negociacions i que s'està treballant.

S'ha parlat de 15 milions d'euros que algunes fonts sumen als 10 que ja ha abonat en declaracions complementàries. Però d'altres apunten que els 15 milions sortirien precisament de sumar els 10 ja pagats als 4,1 que es plantegen a la querella. En tot cas, són xifres encara per confirmar

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?