Sociedad

Camacho reivindica l'honradesa de Rajoy i avisa que no cedirà a "xantatges"

La líder del PP català, Alicia Sánchez-Camacho, ha reivindicat l'honorabilitat i honradesa del president del Govern central, Mariano Rajoy, i ha advertit que ni ell ni el seu partit cediran davant de "cap xantatge". També ha apuntat que Artur Mas no està legitimat per donar consells

La presidenta del PPC, Alicia Sánchez-CamachoACN

En roda de premsa després de les últimes novetats sobre el cas Bárcenas i la publicació dels missatges creuats entre el president del Govern central i l'extresorer del PP, ha subratllat "l''honradesa, honorabilitat i honestedat" de Rajoy, i ha defensat que el dirigent popular ja ha donat moltes explicacions sobre aquest cas.

La presidenta del PPC ha considerat que els SMS que s'han fet públics entre Rajoy ni Bárcenas només "demostren és que són l'intent d'un xantatge" al president del govern espanyol i "una altra trama organitzada per Bárcenas per desviar l'atenció del seu procés penal". És per això que Sánchez-Camacho ha demanat no "posar al mateix nivell" la paraula d'un i la de l'altre. "La paraula i honorabilitat de Rajoy estan molt per sobre de la d'un imputat que, a més, té dret a mentir", ha sentenciat.

Más información

Camacho, a més, creu que no és necessari demanar més detalls ni compareixences de Rajoy al Congrés dels Diputats o en roda de premsa. "El president ha donat sempre explicacions i ho seguirà fent com fins ara", ha dit.

En aquest sentit, ha criticat que el president de la Generalitat, Artur Mas, i la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, hagis "donat consells" a Rajoy i hagin parlat del cas recomanat que doni explicacions. "Que se'ls apliquin a ells i els seus partits, perquè Mas té la seu embargada i autes judicials reconeixent el presumpte finançament irregular del partit", ha dit, tot recordant que el president "no ha tingut molta presa per donar explicacions del seu cas al Parlament" i per això "no pot anar donant lliçons".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00