Última hora

Irán denuncia explosiones en su territorio y activa las defensas aéreas

Sociedad

Sánchez-Camacho desmenteix "absolutament" que fos conscient que l'estaven gravant

La presidenta del PP de Catalunya diu que esperarà a la resolució del jutge abans de valorar la possible implicació del PSC, que segons l'informe de la Policia Nacional que va desvetllar la SER va pagar per la gravació, però avisa que "alguns hauran de donar moltes explicacions"

ACN

La presidenta del PP català, Alicia Sánchez-Camacho ha recordat que els imputats tenen dret a mentir si pensen que això els ha d'afavorir en el procés judicial. I nega "absolutament" que ella estigues al corrent que l'estaven gravant el dia que es va citar a la Camarga amb l'exparella de Jordi Pujol Ferrussola.

Sobre el paper que el PSC ha pogut jugar en aquest cas d'espionatge, la líder del PP català diu que esperarà a la resolució del jutge, però ja avisa.

Sánchez-Camacho ha reiterat la seva confiança en la Justícia i la convicció que la investigació oberta servirà per aclarir tot el cas. Ha lamentat, però, que Convergència i Unió i Esquerra vetessin la proposta de fer una comissió d'investigació al Parlament per investigar tant aquest com altres episodis de presumpte espionatge polític.

Más información

Sánchez-Camacho declara que diverses persones del seu entorn tenien coneixement de la seva agenda

00:10

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20130902csrcsrcat_21.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00