Sociedad

Messi diposita als jutjats 5 milions d'euros

La jutge ha rebutjat fixar una fiança pel jugador del Barça, com li havia demanat l'Advocacia de l'Estat, tenint en compte aquest pas i la solvència econòmica de l'astre argentí

Messi i el seu pare han consignat als jutjats 5 milions d'euros per intentar reparar el presumpte frau fiscal de 4 milions que investiga una jutge de Gavà. La magistrada ha rebutjat fixar una fiança pel jugador blaugrana i el seu progenitor, tal i com demanava l'Advocacia de l'Estat.

Messi el seu pare van dipositar els 5 milions d'euros als jutjats el passat 14 d'agost.

La quantitat es correspon amb els 4 milions d'euros presumptament defraudats, segons la querella de la fiscalia, i els interessos.

L'advocacia de l'Estat havia demanat també que la jutge fixés una fiança pel jugador i el seu pare, però la instructora ho ha rebutjat.

Diu que la solvència econòmica de Messi està més que contrastada i que no hi ha motiu per pensar que pugui fer cap moviment de diners.

També assegura que el pagament d'aquests 5 milions d'euros demostren la bona voluntat del futbolista.

Tot i haver pagat, Messi haurà de declarar davant la jutge. La cita s'havia marcat inicialment pel proper dia 17, però el seu advocat ha al·legat problemes d'agenda.

Ara la jutge ha traslladat a les parts si tenen algún inconvenient per canviar-ho de data.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00