Jueves, 29 de Septiembre de 2022

Otras localidades

Il·lusió sí, realisme també | 09-09-2013

Al muncipi d'Alp, a la Cerdanya, veuen els Jocs Olímpics d'Hivern 2022 més a prop. Però el seu alcalde, Ramon Moliner, alerta dels riscos de construir massa.

Il·lusió sí, realisme també | 09-09-2013

MASELLA

Les pistes d'esquí ja les tenen a les estacions de La Molina i Masella, però hauran d'aixecar més instal·lacions, sobretot per les proves de descens com el circuit de lliscament. Moliner defensa que sempre que es facin, siguin desmuntables.

La comarca ara mateix tampoc té capacitat per albergar totes les persones que mouran els Jocs. "Faran falta més allotjaments, que no vol dir que siguin definitius. Una part poden quedar i la resta ser una construcció temporal durant els dies de competició", explica Moliner.

Creu l'alcalde i president del Consell Comarcal de la Cerdanya que els jocs serien una oportunitat molt bona pel territori perquè es millorarien les telecomunicacions, els accessos per carretera i ferroviaris.

Ara falta que Catalunya aposti per la candidatura i que el Comitè Olímpic Espanyol -que es qui l'haurà de defensar davant del COI- se la faci seva. Tenen de temps fins el 14 de novembre.

'HORA L' Alcalde d'Alp sobre Jocs Olímpics d'Hivern 2022: "hem de ser realistes i tocar de peus a terra, però és un projecte que ens il·lusiona"

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?