Sociedad

Mas confirma la consulta pel 2014 però sense data

El President reitera el compromís de fer la consulta l'any que ve i, si no pot ser, convocar unes eleccions en que l'eix central seria el SI o el NO a la independència. Aquest cop, però, no hi ha posat data

El president de la Generalitat, Artur Mas, pronuncia el discurs institucional amb motiu de la DiadaACN

Artur Mas aprofita el discurs institucional per recordar que no tindrà presses, però tampoc NO s'apartarà ni un mil.límetre del seu full de ruta

A les portes d'una diada marcada políticament pels contactes entre Mas i Rajoy, per les anades i vingudes en el discurs del President i per la insistent negativa de la Moncloa a permetre el referèndum, Artur Mas aprofita el missatge institucional de la diada per recalcar que el full de ruta està traçat i que no s'hi apartarà ni un mil·limetre: ni renúncies, però tampoc presses.

Más información

Full de ruta que el President fixa en: dret a decidir, consulta, transició nacional i forma d'estat. Aquest és l'horitzó d'un Mas que diu que no s'hi apartarà i que farà les coses amb seny perquè només fent-ho bé s'assoliran els objectius.

Mas es protegeix així contra els que li demanaran accelerar el procés després de la diada... I demana respecte per totes les opinions.

Mirant 3 segles enrere, Artur Mas diu que van intentar aniquilar Catalunya però que ni amb la negació de totes les llibertats es pot acabar amb un poble si aquest no vol.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00