Miércoles, 28 de Septiembre de 2022

Otras localidades

El PP es decanta per ajornar els Jocs d'Hivern

El president del grup popular, Alberto Fernández-Díaz, considera que ara la prioritat ha de ser la crisi

El PP es decanta per ajornar els Jocs d'Hivern

ACN

Alberto Fernández-Díaz considera que tots els esforços de l'Ajuntament s'han de centrar ara mateix en "l'hivern de la crisi", en millorar la qualitat de vida als barris, generar llocs de treball, etc. I que la resta de projectes són "accessoris". D'aquesta manera, el President del grup municipal del PP ha donat a entendre que ara mateix aposta per ajonar la candidatura de Barcelona.

Diu Fernández Díaz que només es podria parlar d'organitzar un Jocs Olímpics si queda molt clar "que no distreurà recursos necessaris per fer front a la crisi, que hi ha alguna possibilitat de victòria, etc".

Recordem que l'Ajuntament té molt poques setmanes per decidir si tira endavant la candidatura BARCELONA-PIRINEUS per organitzar els Jocs d'Hivern de 2022. Ho ha de fer abans del 14 de novembre. Perquè aquest és l'últim dia que tindria el Comité Olímpic Espanyol per presentar la candidatura davant del Comité Olímpic Internacional.

El mateix Alcalde, Xavier Trias, ha expressat en els darrers dies que s'ha de valorar molt bé si Barcelona ha d'optar als jocs de 2022, els de 2026 o els de 2030.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?